АкваСорс Програма Ремув

117.00лв.

AquaSource Програма Ремув е внимателно разработен 4-седмичен стъпаловиден план, предназначен да прочисти дебелото черво.

Забележка: След AquaSource Програма Ремув ТРЯБВА да се продължи с AquaSource Програма Лесно начало. Програма Ремув отстранява както добрите, така и лошите бактерии, така че вашата чревна флора ще бъде възстановена и попълнена с Програма Лесно начало.

Също така можете да поръчате АкваСорс Програма Ремув или консултация за продуктите:

 

– по телефон: 0888345789

– по имейл: stish1972@abv.bg

 

За да получите отстъпка до 30%:

Ако искате да направите бърза поръчка: Купете от магазина

 

АкваСорс Програма Ремув е внимателно разработен 4-седмичен стъпаловиден план, предназначен да прочисти дебелото черво.

Забележка: След АкваСорс Програма Ремув Е НЕОБХОДИМО да се продължи с AquaSource Програма Лесно начало. Програма Ремув отстранява чревните бактерии, така че вашата флора ще бъде възстановена и попълнена с Програма Лесно начало.

Хранителната добавка Програма Ремув се предлага под формата на капсули и съдържа следните съставки:

Псилиум хуск – псилиумът е естествено растително влакно, което абсорбира вода в червата и спомага за по-лесното изхождане, без да увеличава газовете в стомаха или червата.

Сливи на прах – сините сливи са добър източник както на калий, така и на желязо. Те са и естествено слабително средство. Сините сливи съдържат витамин К, витамин В6, рибофлавин и ниацин.

Хлорела – хлорелата е питателно, зелено сладководно водорасло, което може да помогне за премахване на токсините. Тя съдържа 50-60% протеин и има впечатляващ хранителен профил, който включва витамин B12, желязо, витамин C, омега 3 и мастни киселини.

Витамин C – помага за поддържане на имунната ви система, както и допринася за нормалното функциониране на нервната система. Витамин С НЕ се съхранява в тялото. Неизползваният витамин С се изхвърля чрез бъбреците, така че ежедневният му прием е от съществено значение.

Суперхрана* AquaSource органични водорасли – нашите органични синьо-зелени водорасли са изключително богат и чист източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Имат високо съдържание на ценния антиоксидант бета каротин, както и на витамин В12.

Прочети повече

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “АкваСорс Програма Ремув”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top