Пакет Грижа за Очите

175.00лв.

 

Поддържането на добро зрение се превръща в предизвикателство. Освен обичайните проблеми със зрението, свързани с възрастта, все повече подлагаме на напрежение очите си от прекомерна употреба на цифрови екрани, претоварване с работа и външни фактори като замърсители на въздуха. Нашият Пакет Грижа за очите е пълен с хранителни вещества, които подпомагат поддържането на нормално зрение в променящия се свят.

Също така можете да поръчате АкваСорс Пакет Грижа за Очите или консултация за продуктите:

 

– по телефон: 0888345789

– по имейл: stish1972@abv.bg

 

За да получите отстъпка до 30%:

Ако искате да направите бърза поръчка: Купете от магазина

 

АкваСорс Комплекс грижа за очите

 

Поддържа здравето на очите със синергична комбинация от доказани съставки, които са без глутен, без ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания. Поддържането на добро зрение във всяка възраст се превръща в предизвикателство. Освен обичайните проблеми със зрението, свързани с възрастта, все повече изпитваме подлагаме на напрежение в очите си от прекомерна употреба на цифрови екрани, претоварване с работа и външни фактори като замърсители на въздуха. Продуъктът Комплекс Грижа за очите на AquaSource поддържа добро зрение във всяка възраст благодарение на синергична комбинация от доказани съставки, които не съдържат глутен, ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания.

Основни съставки на АкваСорс Комплекс грижа за очите:

 

Екстракт от африкански невен – екстрактът от цвят на африкански невен се използва от векове. Това е доказана естествена добавка за поддържане на добро зрение. Съдържа високи нива на каротеноидите лутеин и зеаксантин, два важни антиоксиданта, които са от съществено значение за здравето на очите. Тези вещества могат да предпазят ретината от оксидативен стрес, причинен от свободните радикали и излагането на синя светлина.

Екстракт от билката очанка (Euphrasia) – очанка (Euphrasia officinalis) е друга добре позната хранителна добавка. Това е билка, която обикновено расте в Европа, Азия и Северна Америка. Тя съдържа флавоноиди, включително лутеолин и кверцетин, които имат антихистаминови свойства. Билката очанка осигурява и съединението аукубин, за което е доказано, че предпазва от окисляване. Често се използва за облекчаване на общото дразнене в очите.

Прочети повече

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Пакет Грижа за Очите”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top